Vervangen

Krakje in je ruit? Autoglass Clinic laat je niet barsten

Of het nu om een voorruit, zijruit of achterruit gaat, Autoglass Clinic staat steeds paraat.

Autoglass Clinic staat voor kwaliteit. Al de ruiten die we vervangen zijn van OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit en komen van dezelfde producenten als deze die ruiten produceren voor de autoconstructeurs.

Als netwerk kunnen we rekenen op 35 jaar ervaring of een gezamenlijke ervaring van meer dan 1000 jaar. Dit vakmanschap resulteert in uitstekende kwaliteit en service waardoor we zorgeloos een levenslange garantie aanbieden.

Autoglass Clinic werkt enkel met materialen van premium kwaliteit afkomstig van Europese producenten Saint-Gobain Autover en Pilkington. De beschikbare stock in de distributiecentra garandeert een “just-in-time” levering aan onze service centers.

Vervanging

Wist je dat?

  • We ons niet enkel beperken tot het vervangen van autoruiten, maar vrachtwagens, bussen, mobilhomes, enz… zijn zeker ook welkom.
  • Er per model van voertuig  er meer dan 10 ruiten beschikbaar zijn. Vandaar de vele vragen om de juiste ruit te bepalen, waaronder: Regen sensor, Groene band, Lane assist, bouwjaar, head-up display, verwarming, ontdooiing, thermisch gelaagd, akoestisch, spiegelsteun, uitsparing chassisnummer, ...
  • Bij sommige ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) het nodig is om de functies te kalibreren. Ook hiervoor kan je bij de Autoglass Clinic Service Centers terecht.
  • Voorruiten bestaan uit gelaagd glas; twee lagen glas met ertussen een film van polyvinyl butyral (PVB). Bij glasbreuk blijft het glas aan de PVB film kleven, waardoor de voorruit in positie blijft en niet zal invallen wanneer deze gebarsten is.
  • Zij- en achterruiten bestaan uit gehard glas. Als dit glas breekt valt het uit elkaar in 1000 stompe stukjes in plaats van scherpe scherven en splinters.