Fleet

Autoglass Clinic is meer dan enkel een autoglas hersteller, we denken ook graag preventief mee zodat je jouw wagenpark nog beter kan beheren en op die manier de kosten nog beter onder controle krijgt, zonder in te boeten aan kwaliteit.

Voorstel op maat?
Heb je interesse in een persoonlijke toelichting van onze gerichte Fleet Services of in een voorstel op maat? Wij helpen je graag verder via 011 859860 of info@autoglassclinic.be.

Wagenpark controles

Wagenpark controles

Autoglass Clinic denkt mee met de wagenparkbeheerder om de glasschade van het wagenpark onder controle te houden door preventief controles uit te voeren. Hierdoor bespaar je tijd en geld. Een herstelling kost immers 6x minder dan een vervanging. We komen bij jou op het werk, controleren de aanwezige wagens op glasschade en bezorgen je een overzicht van de wagens met een beschadiging. We kunnen, als dit gewenst is, de herstelling meteen ter plaatse uitvoeren. Indien een vervanging nodig is zal hier later een afspraak voor worden gemaakt.

TCO

Bij het beheer van een wagenpark is het belangrijk om de kosten in het oog te houden. Autoglass Clinic biedt de combinatie van de beste kwaliteit en service aan de beste prijs. Omdat we herstellen wanneer het kan en enkel vervangen wanneer het moet bespaar je algauw een flinke hap. Een vervanging kost immers 5x meer dan een herstelling. Voor vervangingen maken we je graag een sterk voorstel op maat. Bovendien doen we alle herstellingen en vervangingen met een levenslange garantie.

TCO

Preventie

Preventie

Swingt je schadestatistiek de pan uit of heb je enkele hardleerse bestuurders? Autoglass Clinic ondersteunt je in de sensibilisering van je bestuurders. Door enkele preventietips toe te passen kan je de kost van glasschade gevoelig beperken.

Feedback op maat

De administratie gebeurt volgens de onderling overeengekomen procedures. Handig voor jou is dat we samenwerken met alle leasing-en verzekeringsmaatschappijen en je zo de betalingsadministratie uit handen kunnen nemen. Onder het motto “meten is weten” kunnen we op regelmatige basis rapporteringen opmaken zodat je een volledig en transparant overzicht krijgt van de uitgevoerde werken en de daarmee gepaard gaande kosten.

Feedback op maat