Wij doen aan Duurzaam Repareren. En dat is ook goed nieuws voor jouw klanten!

Wij doen aan Duurzaam Repareren. En dat is ook goed nieuws voor jouw klanten!

Wij bij Autoglass Clinic geven niet alleen om jouw klanten, hun veiligheid en hun wagen. Maar ook om het milieu en duurzaamheid. Daarom zijn al onze service centers gecertificeerd met het ecolabel ‘Duurzaam Repareren. Dat is dubbel goed nieuws, want duurzaam repareren is niet alleen milieuvriendelijk, het is ook goedkoper. Maar wat houdt Duurzaam Repareren precies in? 

Zowel glasherstellers, garages, carrosserieherstellers als bandenbedrijven kunnen zich kandidaat stellen voor het label Duurzaam Repareren. Maar om het ecolabel te mogen dragen, moeten we wel voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo proberen we duurzaam om te gaan met grondstoffen, verbruiken we minder energie en voorkomen we verkwisting door materialen te hergebruiken en te recycleren. We gebruiken bijvoorbeeld voornamelijk producten die biologisch afbreekbaar zijn en recycleren ook ons glas.

Al onze 23 service centers doorstonden de test. Elk jaar worden we opnieuw administratief doorgelicht en minstens om de drie jaar komt een controleur ook ter plaatse. Dat zorgt dat we continu ons blijven inzetten voor een beter milieu.

Duurzamer is goedkoper

Naast het leveren van kwaliteit wordt het steeds belangrijker dat we zorg dragen voor het milieu. Bij ons vertaalt zich dat ook in een lager prijskaartje voor jouw klanten. Want door te besparen op energieverbruik en de kostenefficiëntie te verhogen, daalt onze schadekost. Duurzaamheid is dus zeker niet duurder, maar zorgt net voor een win-winsituatie.

Trots op ons Duurzaam Repareren

We zijn trots dat élk center van Autoglass Clinic zich een Duurzame Repareerder mag noemen. Want dat is een goede zaak voor ons, het milieu, maar ook voor jou en jouw klanten. Het is voor ons dé reden om elke keer opnieuw de extra mile te gaan.

Wij helpen je maar al te graag verder met al je noden en vragen. Neem zeker contact met ons op voor meer informatie.


 

Deel deze pagina