Sterretje of barst?

Sterretje of barst?

Sterretje of barst?

Een sterretje kan heel vervelend zijn. Daarom heeft het Autoglass Clinic Expertenteam speciaal voor jou een aantal tips opgesteld waardoor jij een sterretje in je voorruit kan voorkomen of vermijden dat een sterretje doorscheurt!

  • Houd voldoende afstand met de auto voor je. Zo voorkom je dat losliggende steentjes tegen je voorruit worden geprojecteerd.
  • Wacht niet te lang om een inslag in je voorruit te laten herstellen. Op die manier voorkom je het doorscheuren, want hoe langer je ermee rondrijdt, hoe groter de kans dat het sterretje doorscheurt en je de voorruit moet laten vervangen. Het herstellen is heel wat goedkoper dan het vervangen van de ruit. Bij Autoglass Clinic gaan we steeds voor de meeste duurzame oplossing: herstellen als het kan, vervangen als het moet.
  • Bij hagel of storm parkeer je je wagen best niet onder een boom. Als het niet anders kan, bescherm je vooruit dan met bijvoorbeeld een stuk karton of een deken.
  • Plak een sticker op de inslag, aan de buitenkant van de ruit.  Zo bescherm je de inslag tegen externe invloeden zoals water en vuil en zal het sterretje minder snel doorbarsten.  Deze stickertjes kan je gratis verkrijgen bij al onze Service Centers. Check onze website www.autoglassclinic.be voor de dichtstbijzijnde locatie.

Wacht dus niet te lang en laat je sterretje zo snel mogelijk herstellen om erger te voorkomen. Toch een barst?  Geen paniek; Autoglass Clinic!

Boek zowel voor een sterretje (herstelling) of voor een barst (vervanging) je afspraak via onze website www.autoglassclinic.be of bel ons op het gratis nummer 0800 23 332

Sterretje of barst? Wij bij Autoglass Clinic ademen autoruiten en staan steeds @ your service!


 

Deel deze pagina