Lokale wijnen degusteren tijdens de Wine, Walk & Run!

Autoglass Clinic doet mee in het Vlaams-Brabantse Hageland

Wijnen terwijl we wandelen en lopen? Zeker en vast! Het kan perfect op eerste editie van de Wine Walk & Run. Op zondag 28 augustus zal Autoglass Clinic te vinden zijn op dit unieke wandel- en loopevent dat plaatsvindt in de wijnstreek van het Vlaams Brabantse Hageland. Ideaal om deze mooie streek op sfeervolle, sportieve én culinaire manier te ontdekken!

Al startend aan de kerk van Linden zullen de deelnemers een parcours van 8,5 of 13,5 kilometer wandelen of lopen waarbij de prachtige wijngaarden in dit bosrijk en heuvelachtig gebied zullen doorkruist worden. Van het Lindenbos naar het Chartreuzenbos en de velden eromheen, tot een bezoek aan het Wijnatelier van Wijnkasteel Vandeurzen net voor de finish.

Maar vooral zullen de sportievelingen tijdens het lopen kunnen genieten van verschillende wijndegustaties waar ze een glaasje van lokale wijn zullen aangeboden krijgen. Bij de aankomst is er nog de mogelijkheid tot verder degusteren en aankopen van de geproefde wijnen.

Verder wil het evenement vooral het dorpje Linden in de picture zetten als wijndorp en zo aantonen dat we niet zozeer naar het buitenland moeten reizen voor een gezellige wijnstreek. Ook in Vlaanderen worden wijndruiven van topkwaliteit gekweekt!

De Wine Walk & Run staat tevens in het teken van de ziekte van Duchenne waarbij de deelnemers het onderzoek naar deze spierziekte kunnen steunen.

Reden genoeg dus om aanwezig te zijn.

Santé!

 


 

Deel deze pagina