“Fijn om je doen en laten zelf in te vullen”

“Fijn om je doen en laten zelf in te vullen”

Pierre Fameree was al van jongs af aan thuis in de carrosserie. Nu is hij zaakvoerder van zijn eigen autoglasherstelgarage in Charleroi, die deel uitmaakt van het Autoglass Clinic-netwerk. “Maar als zelfstandige kunnen we onze eigen stempel drukken op onze service.”

Bij Pierre staat de klant altijd centraal. “Time is money, dat weten we als lokale ondernemer natuurlijk ook. Daarom dat we onze klanten, die vaak net zoals wij lokale ondernemers zijn, de kans geven om bij ons verder te werken terwijl wij hun wagen herstellen. We hebben zelfs een speciale werkwachtruimte ingericht. Maar ook als ze niet kunnen blijven, zijn we flexibel en houden we de wagen in bewaring totdat het past om hem op te halen. Zo verliezen ze een minimum aan kostbare tijd. Dat ik zelf ondernemer ben, betekent dat ik me ook beter in hun plaats kan stellen. En onze service daar optimaal op kan afstemmen.”

“Zoals veel andere service centers van Autoglass Clinic hebben we een mobiele service waarmee we langsgaan bij klanten. Zolang ze een garage of overdekte plaats hebben waar we ons werk kunnen doen. We werken ook voor een aantal lokale transportbedrijven. Daar gaan we ter plekke langs voor controle en herstellingen, zodat ze niet elke keer bij ons moeten langskomen maar wij hun wagenpark wel goed kunnen opvolgen. Dat is sowieso veel efficiënter voor hen.”

Zelfstandig én deel van de groep: win-win

Deel uitmaken van Autoglass Clinic en toch nog zelfstandig blijven. Pierre ziet er zeker de voordelen van in. “Het is fijn dat we zelf beslissen wie we aannemen of wanneer we wat later sluiten. Zo kunnen we gemakkelijker inspelen op lokale activiteiten. Het is fijn om je doen en laten zelf in te vullen. Die vrijheid hebben we hier wel.”

“Autoglass Clinic is een onderneming die erkend wordt door alle verzekerings- en leasingmaatschappijen. Dat is heel interessant voor kleinere zelfstandigen zoals wij. We hoeven ons niet bezig te houden met alle administratieve rompslomp, dat doet Autoglass Clinic voor ons. Zo kunnen wij volop inzetten op onze service en kwaliteit, en ons bezighouden met wat we graag én goed doen: autoruiten herstellen en vervangen.”

Lokale ondernemers staan garant voor een uitmuntende service en klantvriendelijkheid. Geef je klanten de service die ze verdienen en neem contact met ons op voor een antwoord op al je vragen. 


 

Deel deze pagina