Crossen naar het nieuwe jaar!

Crossen naar het nieuwe jaar!

Met de aanloop naar het nieuwe jaar doen wij nog een laatste spurt richting 2023! Zo sponsoren wij deze laatste maand van het jaar niet één, niet twee, maar liefst drie (!) cyclocrossen na elkaar!

Starten doen we op vrijdag 23 december met de Zilvermeercross. Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze wedstrijd georganiseerd in het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol, waar het parcours deels over het witte strand zal verlopen. Bij de laatste editie werd Wout van Aert de onbetwiste winnaar.

Vervolgens trekken we op dinsdag 27 december richting het Circuit van Zolder, waar de Superprestige zal plaatsvinden. Ook hier kwam vorig jaar Belgisch kampioen Wout van Aert als eerste solo over de streep. Bij de vrouwen ging de zege toen naar Lucinda Brand voor de derde keer op rij.

En als afsluiter van 2022 tekenen we ook nog present op de Azencross in Loenhout op 30 december. Goed te weten is dat traditioneel zowat elke Azencrosswinnaar ook ooit wereldkampioen werd. Reden te meer om te komen kijken toch?

Kan je er toch niet bij zijn? De crossen zullen ook te volgen zijn via de live stream of op TV!


 

Deel deze pagina