Heb jij ook een passie voor lopen of wandelen?

We zien je graag op de “10 Miles de Charleroi” en de “Crêtes de Spa”

 

Deze maand gaan wij hier bij Autoglass Clinic de sportieve toer op want wij trekken onze loopschoenen aan! Zo zullen wij van de partij zijn als sponsor van enkele loopwedstrijden. Hiervoor trekken wij naar het zuiden van ons land voor twee events die zullen plaatsvinden in Charleroi en Spa.

Op zondag 13 maart trappen we met de ‘10 Miles de Charleroi’ alvast een eerste loopwedstrijd af. Hier zullen zo’n 2.250 deelnemers meelopen en het hele gebeuren zal plaatsvinden in het centrum van Charleroi aan la Place Verte. Naast de 10 Miles, zal er ook een 4 Miles gelopen worden en zullen kinderen zich volop kunnen amuseren op de kids run. Voor ieder wat wils dus!

Ben jij echter een extreem goede loper? Dan kan je op zaterdag 26 en zondag 27 maart meedoen aan de trail van maar liefst 55km bij de ‘Crêtes de Spa’. Doe je het liever toch wat rustiger aan? Dan zijn er genoeg minder lange afstanden die je zowel wandelend als lopend kan afleggen. Dit alles zal plaatsvinden aan het Centre Sportif de Spa.

Natuurlijk hopen wij jullie hier allemaal te ontmoeten.

Wij duimen alvast voor een lentezonnetje!

Sportieve groeten


 

Deel deze pagina