Autoglass Clinic Geel - nieuw Service Center in de Kempen

Autoglass Clinic Geel - nieuw Service Center in de Kempen

Autoglass Clinic Geel

Autoglass Clinic opent de deuren van haar nieuwe Service Center in Geel op maandag 7 oktober 2019. De nieuwe locatie naar aanleiding van de overname van Geels Autoglas is al 25 jaar een vaste waarde in de sector. Leo Lievens, huidige zaakvoerder van Geels Autoglas blijft zijn expertise verder ten dienste stellen van Autoglass Clinic. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en staat het Service Center garant voor een kwalitatieve, snelle en persoonlijke dienstverlening aan eerlijke prijzen, in lijn met de troeven van Autoglass Clinic.

Het Service Center in Geel, Winkelom, vervoegt vanaf heden het nationale netwerk van Autoglass Clinic, dat hierbij zijn positie als tweede grootste autoglashersteller van België verder verstevigt. Tevens komt Autoglass Clinic hiermee tegemoet aan de toenemende vraag van klanten (met of zonder glasbreukverzekering) in de Kempen.

Deze stap kadert ook in de ambitie van Autoglass Clinic om de toenemende groei te versnellen en te versterken. 

Net zoals bij onze andere Service Centers, kan je in Geel vanaf heden terecht voor een kwalitatieve dienstverlening bij het verhelpen van je autoglasschade. Voor het herstellen van sterretjes kan dit zelfs zonder afspraak. Natuurlijk wel tijdens de openingsuren waarbij het service center in Geel uitpakt met een avondopening op donderdag.

De nieuwe openingsuren van het Service Center in Geel : elke dag doorlopend open van 9 tot 17 uur en met een avondopening tot 20 uur op donderdag om onze klanten nog flexibeler te kunnen verder helpen.

Tijdens de eerste openingsweek van 7 tot 11 oktober bent u van harte welkom voor een bezoek, kennismaking en een leuke attentie.

Leo Lievens, zaakvoerder Geels Autoglas: “Dankzij de toetreding van ons Service Center tot het nationale netwerk van Autoglass Clinic kunnen we een grotere dienstverlening aanbieden naar onze huidige en toekomstige klanten in de Kempen.”

Joeri Lieten, CEO Autoglass Clinic: “Onze klanten in de Kempen kunnen dankzij dit nieuwe Autoglass Clinic Service Center dichter bij huis geholpen worden. Zowel particulieren als bestuurders van leasing-, bedrijfs- en vrachtwagens kunnen nu nog sneller geholpen worden in de regio dankzij de nabijheid van het Service Center hier in Geel die tevens een mobiele dienstverlening op locatie van de klant aanbiedt.”


 

Deel deze pagina