Iedereen welkom op de Antwerp 10 Miles!

Welkom op de Antwerp 10 Miles!

Na een geslaagde 10 Miles de Charleroi eerder dit jaar, zijn we er in april terug bij voor de Antwerp 10 Miles. Deze loopwedstrijd zal plaatsvinden op zondag 24 april en staat gekend als het grootste loopfeest van het land. Uiteraard kan Autoglass Clinic hier niet ontbreken!

Tijdens het event passeer je langs de meest iconische plaatsen en bruisende straten van Antwerpen zoals de Grote Markt, de Kennedytunnel en natuurlijk de Meir. Aangemoedigd door menig fans langs het parcours, wordt uiteindelijk de finish bereikt op de Gloriantlaan op linkeroever.

De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst, daarom worden in de laatste kilometer voor de finish de lopers nog wat extra aangemoedigd door juichende fans op de tribune en een DJ die voor de nodige animatie zal zorgen. Het is dan ook deze plek die we zullen ombouwen tot Autoglass Clinic zone, waar we zeker in het oog zullen springen!

Ben je iets minder goed getraind en vind je de 10 Miles wat veel? Je kan de fantastische sfeer ook beleven via de Antwerp Short Run! Dit parcours van 6,8 kilometer loopt rond het Galgenweel waaruit je een fantastisch uitzicht hebt over de Schelde en de skyline van Antwerpen. De kleinsten kunnen zich dan weer uitleven op de Kids Run van 1,8 kilometer.

Kortom, een dag vol sportief plezier voor jong en oud!

Wij hopen alvast op een onvergetelijke ervaring!

Sportieve groeten


 

Deel deze pagina