Blog

Een warme oproep, vanuit het hart

Het zijn spannende tijden en we challengen met Autoglass Clinic zowiezo al in een pittige, quasi-monopolistische en dalende markt. Het is dan ook met een bang hart dat ik me afvraag hoe we hier uit gaan komen. En tegelijkertijd weet ik dat we zoals steeds kunnen vertrouwen op de flexibiliteit en wendbaarheid van elkeen in onze Autoglass Clinic-familie. Maar toch, afwachten is niet mijn ding...

Lees meer

Autoglass Clinic Geel - nieuw Service Center in de Kempen

Autoglass Clinic opent de deuren van haar nieuwe Service Center in Geel op maandag 7 oktober 2019. De nieuwe locatie naar aanleiding van de overname van Geels Autoglas is al 25 jaar een vaste waarde in de sector. Leo Lievens, huidige zaakvoerder van Geels Autoglas blijft zijn expertise verder ten dienste stellen van Autoglass Clinic. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en staat het Service Center garant voor een kwalitatieve, snelle en persoonlijke dienstverlening aan eerlijke prijzen, in lijn met de troeven van Autoglass Clinic.

Lees meer

Joeri Lieten versterkt Autoglass Clinic

Op 1 februari 2019 gaat Joeri Lieten aan de slag als CEO van Autoglass Clinic. Dit Limburgse familiebedrijf is gespecialiseerd in de herstelling en vervanging van autoruiten. Autoglass Clinic groeit gemiddeld 20 tot 25 procent per jaar en wil dat groeiritme de komende jaren verdubbelen. Joeri Lieten was de CEO van Payconiq Belgium.

Lees meer