Autoglass Clinic Blog

Geen zin om te lezen maar wel om te luisteren ?

Crossen in Hamme!

Zaterdag 28 januari sponsort Autoglass Clinic de laatste cyclocross van dit seizoen: de Flandriencross in het Oost-Vlaamse Hamme!

Lees meer

Crossen naar het nieuwe jaar!

Met de aanloop naar het nieuwe jaar doen wij nog een laatste spurt richting 2023! Zo sponsoren wij deze laatste maand van het jaar niet één, niet twee, maar liefst drie (!) cyclocrossen na elkaar!

Lees meer

Autoglass Clinic: Erkend Hersteller voor alle verzekeringsmaatschappijen!

Al jaren werkt Autoglass Clinic aan de vertrouwensband met de verzekeringsmaatschappijen. Als gevolg hiervan genieten wij vandaag de dag niet alleen het vertrouwen van particulieren en bedrijven, maar zijn wij met ons volledige Autoglass Clinic-netwerk officieel erkend als hersteller voor en door alle Belgische verzekeringsmaatschappijen.

Lees meer

Niet dansen, maar veldrijden in de Schorre in Boom!

Geen Tomorrowland dit keer op het provinciaal recreatiedomein de Schorre in Boom, wel de Superprestige Cyclocross. Autoglass Clinic sponsort zaterdag 3 december deze jaarlijkse veldrit en zal hier samen met het peloton neerstrijken in dit uniek stukje decor!

Lees meer

Klimmen op de Koppenberg!

Dinsdag 1 november sponsort Autoglass Clinic opnieuw een Cyclocross! Ditmaal is de Koppenbergcross in Oudenaarde aan de beurt, een wedstrijd die deel uitmaakt van de X²O Badkamers Trofee. Aangezien deze veldrit traditioneel doorgaat op Allerheiligen, staat deze wedstrijd ook wel bekend als de ‘Allerheiligencross’.

Lees meer