Autoglass Clinic Blog

Geen zin om te lezen maar wel om te luisteren ?

Autoglass Clinic zet steile groei verder bij internationale Cary Group

Autoruitenhersteller en -vervanger Autoglass Clinic wordt een deel van Cary Group, één van de belangrijkste Europese bedrijven op dat vlak. Autoglass Clinic is de tweede grootste speler op de Belgische markt. De overname door Cary Group laat de onderneming toe om de forse groei van de voorbije jaren verder te zetten en haar concurrentiepositie te versterken. Naast de overname van Autoglass Clinic neemt Cary Group ook Touring Glass over, de nummer drie op de Belgische markt. Dit bedrijf zal gaan opereren onder de merknaam Autoglass Clinic.

Lees meer

Happy Easter to everybunny!

Je hebt het misschien al gemerkt, de temperatuur gaat stilaan de hoogte in en de dagen worden steeds langer. Dat kan maar één ding betekenen: de lente is eindelijk van start gegaan en de paasklokken hangen in de lucht!

Lees meer

Wauw, jij bent een echte ‘ster’!

Complimentjes smijten en krijgen, ook wij hier bij Autoglass Clinic houden ervan! Naar jaarlijkse gewoonte is het weer Nationale Complimentendag. Een dag waarop we onze waardering voor anderen uiten: positieve feedback, een schouderklopje of een duimpje omhoog, het kan op allerlei manieren!

Lees meer

Sterretje in de praalwagen?

Gek, gekker, gekst, het is weer tijd voor Carnaval! Het volksfeest dat traditioneel gevierd wordt vlak voor de vastentijd en bekend staat als het feest van de spot en uitbundigheid. Al doet het ons vooral denken aan verkleedpartijen, confetti en carnavalsstoeten!

Lees meer