Blog

Waar halen wij onze autoruiten?

In Belgie rijden er bijna 6.000.000 auto’s rond. Dat zijn heel wat verschillende soorten autoruiten. Want elk merk, elk model, elk bouwjaar heeft een ander soort ruit nodig. En toch kunnen wij snel de ruit van je auto herstellen. In eender welke auto. Hoe krijgen we dat voor mekaar?

Lees meer

Je autoruit herstellen: hoe helpen wij je verder?

Onze service kreeg onlangs nog 9,4/10 van onze klanten. Maar wat kan je precies verwachten wanneer we je autoruit herstellen of vervangen? En hoe helpen wij je verder, van het moment dat je bij ons aanklopt tot je bij ons wegrijdt? Een overzichtje in drie stappen.

Lees meer

Ben jij de Ideale Verzekeringsmakelaar?

Er bestaat zoiets als een Ideale Verzekeringsmakelaar. Dat blijkt uit een bevraging bij particulieren, zelfstandigen en KMO’s door onderzoeksbureau GfK. Zij voerden een enquête uit in opdracht van Assuralia, beroepsvereniging van de verzekeringsondernemingen.

Lees meer

Onze klanten geven ons een 9,4/10

Jij als verzekeringsmakelaar en wij als Autoglass Clinic hebben iets gemeen. Bij ons staat de klant centraal. En dat weten onze klanten duidelijk te appreciëren: ze belonen onze service met een 9,4/10.

Lees meer

Wij van Autoglass Clinic zijn op een missie

Mijn naam is Charline Leroi, gedelegeerd bestuurder en eigenaar van Autoglass Clinic. En ik heb een vraag voor u. Een via u verzekerde klant zit met een sterretje in zijn autoruit. Naar welke autoglashersteller wordt hij doorverwezen? Juist ja.

Lees meer