Blog

Corona - Covid19

Het zijn bijzondere tijden voor iedereen. Wij van Autoglass Clinic stellen de veiligheid en het welzijn van onze medewerkers en klanten voorop. Daarnaast zien we het als onze taak om klanten in essentiële diensten zoveel mogelijk mobiel te houden (zorgsector, hulpverlening, politie, transport,…).

Lees meer

Autoglass Clinic Geel - nieuw Service Center in de Kempen

Autoglass Clinic opent de deuren van haar nieuwe Service Center in Geel op maandag 7 oktober 2019. De nieuwe locatie naar aanleiding van de overname van Geels Autoglas is al 25 jaar een vaste waarde in de sector. Leo Lievens, huidige zaakvoerder van Geels Autoglas blijft zijn expertise verder ten dienste stellen van Autoglass Clinic. Zo blijft de continuïteit gewaarborgd en staat het Service Center garant voor een kwalitatieve, snelle en persoonlijke dienstverlening aan eerlijke prijzen, in lijn met de troeven van Autoglass Clinic.

Lees meer

Joeri Lieten versterkt Autoglass Clinic

Op 1 februari 2019 gaat Joeri Lieten aan de slag als CEO van Autoglass Clinic. Dit Limburgse familiebedrijf is gespecialiseerd in de herstelling en vervanging van autoruiten. Autoglass Clinic groeit gemiddeld 20 tot 25 procent per jaar en wil dat groeiritme de komende jaren verdubbelen. Joeri Lieten was de CEO van Payconiq Belgium.

Lees meer

Vind jij authenticiteit zever in pakskes?

Authenticiteit. Weer zo’n duur woord van één of andere marketingexpert. De zaken gaan goed, ook zonder die zever. Denk jij er ook zo over? Dan leggen we je graag uit waarom het een goed idee is om je mening te herzien. En hoe je de eerste stappen zet naar een authentiekere website. (We moeten nu eenmaal ergens beginnen).

Lees meer