Maak nu een online afspraak in amper 5 minuten

Autoruitschade aan je ruit? We helpen je in enkele klikken aan een afspraak in één van onze Service Centers of aan huis met onze Mobiele Service.

Zorg dat je zeker de volgende informatie bij de hand hebt:

  • Bouwjaar van het voertuig
  • Nummerplaat van het voertuig
  • Chassisnummer van het voertuig
  • Verzekeringsdocumenten
  • Optioneel: foto van het voertuig/schade
1/4

Waarvoor wenst u een afspraak?

Waar bevindt de autoruitschade zich?

Schade groter dan 3 cm kunnen we helaas niet repareren. Deze ruit moeten we vervangen.

Hoe ernstig is de autoruitschade?

TIP: Kleef onze Autoglass Clinic repair sticker over de inslag om te voorkomen dat er vuil en vocht in komt.

Aantal deuren?

2/4

Waar wil je geholpen worden?

Je bent zeer welkom in onze goed uitgeruste Service Centers, waar je autoruit in ideale omstandigheden hersteld zal worden. Je verse kop koffie staat al voor je klaar. Je bent zeer welkom in onze goed uitgeruste Service Centers, waar je autoruit in ideale omstandigheden vervangen zal worden. Je verse kop koffie staat al voor je klaar.
We komen graag naar je toe. Om de kwaliteit van het werk te garanderen bij herstelling van de ruit dienen we te beschikken over een overdekte en vorstvrije ruimte met voldoende licht en plaats rondom (deuren en koffer van de wagen moeten open kunnen staan) zodat de autoruit in de beste omstandigheden hersteld kan worden. We komen graag naar je toe. Om de kwaliteit van het werk te garanderen bij vervanging van de ruit dienen we te beschikken over een overdekte en vorstvrije ruimte met voldoende licht en plaats rondom (deuren en koffer van de wagen moeten open kunnen staan) zodat de autoruit in de beste omstandigheden vervangen kan worden.
3/4

Plan je afspraak

Selecteer een tijdstip

4/4

Uw gegevens

Adres waar de reparatie zal doorgaan

De wagen

Sleep/klik hier om bestanden te uploaden Je browser ondersteund slepen van bestanden niet. autoglass_clinic.dropzone.fallback_text Dit type bestand is niet toegelaten Dit bestand is te groot ({{filesize}}MB). Maximale grootte: {{maxFilesize}}MB. Fout bij het uploaden Annuleren Ben je zeker dat je deze upload wil annuleren? Verwijderen Je kan geen bestanden meer uploaden